Constatari Daune RCA

Oferim  asistenta specializata  in vederea obtinerii de despagubiri ale daunelor produse  ca urmare  a accidentelor  rutiere . De asemenea asiguram suport si persoanelor care au deschise deja dosare de dauna  dar care intampina probleme in relatia cu asiguratorii   sau care doresc sa verifice corectitudinea evaluarii  cuantumului despagubirilor.

Clientii nostri sunt indrumati  pas cu pas  incepand cu intocmirea corecta a formularului de constatare amiabila  pana la virarea integrala in cont a despagubirii cuvenite.

In acest sens:

  Oferim suport la intocmirea corecta a formularului de constatare amiabila , la intocmirea corecta a dosarului de daune , a cererilor de despagubire si a eventualelor sesizari si reclamatii catre autoritati.

  Ne asiguram ca asiguratorul sa efectueze constatarea si  evaluarea pagubelor in mod corect , conform prevederilor legale in vigoare

  Verificam corectitudinea devizelor intocmite de catre reparatori si verificam daca reparatiile au fost facute conform acestora

Daca nu dispuneti de timpul necesar sau daca doriti sa scapati de stresul necesar obtinerii despagubirilor va putem reprezenta in fata asiguratorilor in baza unui mandat.

Printre altele ne ocupam de toti pasii necesari in vederea solutionarii dosarului de daune de la intocmirea dosarului pana la repararea autoturismului si decontarea directa de catre asigurator catre unitatea noastra.

 

Contactati-ne
Constatari Daune RCA
Despre noi

ALEGE MASTER WERKSTATT

De ce sa ne alegi pe noi?

Pentru ca:

  • ♦ o sa ne dam toata silinta si priceperea sa rezolvam problema d-voastra
  • ♦ timpul d-voastra este important petru noi, prin urmare incercam ca masina sa stea cat mai putin la noi
  • ♦ avem personal calificat cu multi ani de experienta in spate
  • ♦ aparatura si scule de ultima generatie si ne documentam cu tot ce este nou pe piata
  • ♦ preturi corecte si oferim garantie la lucrarile noastre
  • ♦ service acreditat R.A.R
  • ♦ sala de asteptare si consultanta in timp real asupra autovehicului d-voastra